Swart Amsterdam 85 jaar!

Swart Amsterdam 85 jaar!
oktober 20, 2018 admin
In Energietechniek, Installatietechniek

Op 22 september heeft Swart Amsterdam samen met collega’s, partners, vrienden en familie het 85-jarig bestaan van Swart Amsterdam gevierd. Op de zeilboot “De vriendschap” vertrokken wij vanaf Monnickendam naar fort Pampus. Daar aangekomen werd er een korte maar boeiende rondleiding gegeven, en na afkomst werd de volgende verassing bekend gemaakt… Een RIB (speedboot) experience! Snel werden alle (bijna helemaal-)droogpakken aangetrokken, en zocht iedereen de snelle boten op.

Eenmaal terug op het grote schip was het tijd om de warme vooronder op te zoeken, en werden de eerste hapjes genuttigd. Diverse collega’s werden bedankt voor hun toewijding in de afgelopen jaren, en diverse speeches werden te horen gebracht. Na een warme hap was het alweer tijd om de vaste wal op te zoeken, maar niet zonder eerst een kleine attentie te hebben gehad.

Wij willen via deze weg nogmaals iedereen bedanken voor de fantastische dag!